samsung-a-t-mobile-pracuji-na-novem-smartphonu-s-androidem-a-hardwarovou-klavesnici
Novinka Samsung a T-Mobile pracují na novém smartphonu s Androidem a hardwarovou klávesnicí

Samsung a T-Mobile pracují na novém smartphonu s Androidem a hardwarovou klávesnicí

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

16. 3. 2011 09:00 9

Novinka nese název Sidekick 4G, slušnou hardwarovou výbavu a bude směřována především na uživatele trávící čas na sociálních sítích.

Reklama

Zařízení bude pro operátora vyrábět jihokorejký gigant Samsung a podle prvních zpráv by se mělo jednat o (co se výbavy týče) konkurenceschopný smartphone. Nový Sidekick poběží na Androidu 2.2 FroYo, pro zobrazování poslouží 3,5" dotykový displej a notoričtí pisálci nepochybně ocení vysouvací hardwarovou QWERTY klávesnici.

Samsung a T-Mobile pracují na novém smartphonu s Androidem a hardwarovou klávesnicí
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová generace Sidekicku je schopna stahovat data (teoretickou) rychlostí až 21 Mb/s, pro dostatečný výkon zde tiká 1GHz procesor Hummingbird, ale slabinou se zdá být 3Mpx fotoaparát. Nechybí ani předinstalované aplikace pro Facebook a Twitter, čímž chce dát operátor vědět, kam s novým chytrým telefonem směřuje.

"Jsme hrdí, že si T-Mobile vybral na pomoc s vytvořením nové generace Sidekicku právě Samsung, který mu pomůže tuto kultovní značku povznést na další úroveň," řekl Dale Sohn, prezident společnosti Samsung Mobile. "Samsung vypracoval nový Sidekick 4G s využitím jeho nejlepšího hardwaru v kombinaci s přenosovou rychlostí T-Mobile 4G sítí,  operačního systému Android, a spoustou unikátních funkcí pro psaní zpráv a zábavu. To z něj dělá skvělou volbu nejen pro fanoušky důvěřující řadě Sidekick, ale i nové zákazníky."

Sidekick 4G se na trh dostane v nejbližších několika týdnech či měsících. Cena zatím nebyl oznámena, ale pokud bude rozumná, novinka si svého kupce nepochybně najde.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama