samsung-by-mel-v-pristim-roce-vydat-prvni-skladaci-smartphony
Novinka Samsung by měl v příštím roce vydat první skládací smartphony

Samsung by měl v příštím roce vydat první skládací smartphony

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

25. 3. 2015 06:00 9

Magazín Business Korea nyní přinesl informaci o tom, že Samsung pracuje na prvních skládacích smartphonech a na trh je chce uvést již v roce 2016. 

Reklama

Po příchodu experimentů v podobě chytrých telefonů s prohnutým displejem (Galaxy Round) či se zahnutými okraji displeje (S6 Edge) se chystá společnost Samsung prorazit také s chytrými telefony, které si skložíte do kapsy podobně jako někdejší "véčka". 

Samsung by měl v příštím roce vydat první skládací smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Nástup skládacích smartphonů by mohl určitě do jisté míry vyřešit problém s přepravou špičkových smartphonů a phabletů, které bychom konečně mohli nosit také v kapse beze strachu z ohnutí či zlomení. Hlavním konkurentem v oblasti chytrých telefonů se zakřivenými displeji a výrobou displejů pro smartphony obecně je bezesporu společnost LG, která již stihla vydat dvě generace modelu LG G Flex a v příštím roce patrně přijde i se třetí. 

Bude tedy velice zajímavé sledovat, jak na plány společnosti Samsung LG zareaguje nebo zda se podobného konceptu chopí i jiní výrobci. Přijde Vám toto řešení zajímavé, nebo už podle Vás Samsung zkrátka neví, čím zákazníky nalákat?

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama