samsung-galaxy-s-ii-se-opozdi-dostane-dvoujadrovy-procesor-na-taktu-1-2-ghz
Novinka Samsung Galaxy S II se opozdí, dostane dvoujádrový procesor na taktu 1,2 GHz

Samsung Galaxy S II se opozdí, dostane dvoujádrový procesor na taktu 1,2 GHz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 4. 2011 13:00 6

Výrobce chce docílit svižnějšího chodu systému a aplikací. Frekvence procesoru z avizovaného 1,0 GHz naroste až na konečných 1,2 GHz.

Reklama

Pokud čekáte, až do našich končin dorazí smartphone Samsung Galaxy S, máme pro vás nepříjemnou zprávu. Indické zastoupení jihokorejského výrobce na svém Twitteru oznámilo, že přístroj se na pulty obchodů nedostane dříve než v červnu tohoto roku, přičemž zpoždění se nemá týkat pouze tamního regionu ale i globálního trhu.

Tak trochu za to mohou hardwarové specifikace. Výrobce se na poslední chvíli rozhodl přitlačit na pilu, takže původní dvoujádrový procesor už nepoběží na taktu 1,0 GHz, ale nominální frekvence poskočí o 200 MHz vzhůru.

Důvodem je snaha docílit ještě svižnějšího chodu systému a aplikací. Na trhu budou dostupné dvě verze: první ponese tovární čip Samsungu Exynos 4210, druhé bude srdcem Tegra 2.

Dalšími atributy přístroje bude velký 4,3“ displej na bázi technologie SuperAMOLED+, podpora NFC a rozměry, kdy tloušťka byla sražena na působivých 8,49 mm.

Samsung Galaxy S II se opozdí, dostane dvoujádrový procesor na taktu 1,2 GHz
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Androidcentral

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama