Samsung má nové paměťové karty pro smartphony, drony i kamery
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Samsung má nové paměťové karty pro smartphony, drony i kamery

Samsung má nové paměťové karty pro smartphony, drony i kamery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 10. 2021 16:57

Nové microSD karty se hodí coby rozšíření paměti chytrých telefonů a dalších mobilních zařízení, k fotografování či natáčení videozáznamů v rozlišení 4K a k dalšímu použití v akčních kamerách a dronech, a to i v extrémních klimatických podmínkách.

Reklama

Nejnovější paměťové karty od Samsungu nabízejí šest různých způsobů odolnosti, tedy o dva způsoby více než předchozí generace. Nevadí jim voda, extrémní teploty, rentgen, opotřebení, pád ani magnetické pole. Zákazníci se navíc mohou těšit na desetiletou záruční dobu.

Paměťové karty PRO Plus jsou určeny pro náročnější zákazníky. Přináší Application Performance class A2 a video class V30. K jejich přednostem tedy patří vysoké přenosové rychlosti (160 MB/s a 120 MB/s), které jsou důležité pro plynulý chod náročnějších aplikací, ale i záznamu videa v té nejvyšší kvalitě, popřípadě pořizování sekvenčních snímků ve vysokém rozlišení.

microSD karta Samsung Pro Plus | foto: Samsung
i Zdroj: PCTuning.cz
microSD karta Samsung Pro Plus | foto: Samsung

Řada EVO Plus se hodí spíše pro méně náročné uživatele, přičemž datový přenos zde probíhá rychlostí až 130 MB/s. 

MicroSD karta PRO Plus s pamětí 128 GB, 256 GB a 512 GB je na českém trhu k dostání za cenu od 799 Kč včetně DPH za nejnižší kapacitu 128 GB, model EVO Plus s nejnižší kapacitou 64 GB pak pořídíte za 399 Kč včetně DPH (dále jsou k dispozici verze s kapacitou 128, 256 a 512 GB).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama