samsung-oficialne-oznamil-novy-telefon-galaxy-alpha
Novinka Samsung oficiálně oznámil nový telefon Galaxy Alpha

Samsung oficiálně oznámil nový telefon Galaxy Alpha

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 8. 2014 16:00 8

O novém telefonu Galaxy Alpha jsme už slyšeli ze všech myslitelných stran, snad kromě samotného výrobce telefonu, společnosti Samsung. Nyní se jihokorejský gigant konečně rozhoupal a svůj nový produkt oficiálně představil.

Reklama

Jak je zřejmé už z několik dní starých fotografií, telefon Galaxy Alpha se zbavil celoplastové konstrukce a namísto toho přichází s kovovými obrubami po stranách telefonu po vzoru telefonů od Applu. To je ovšem asi jeho jediná opravdu luxusní výbava.

Samsung oficiálně oznámil nový telefon Galaxy Alpha
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř telefonu najdeme procesor Exynos 5 Octa-Core 2.5 GHz z vlastní výroby Samsungu, který by měl být v některých částech světa nahrazen jeho quad-core verzí. Neměnné pak budou 2GB paměti RAM a 32 GB vnitřní paměti. Telefon bude podporovat 300 Mbps 4G LTE a uvnitř něj najdeme malou 1850 mAh baterii. 

Nikdo z nás si nejspíš nesedne na zadek ani ze zcela obyčejného 4,7" displeje s rozlišením 720p, nebo z 12 Mpix zadního fotoaparátu doplněného 2,1 Mpix předním fotoaparátem. Jediným trošku výraznějším tahákem tohoto modelu by tak mohl být snad jen zabudovaný snímač otisků prstů a srdečního tepu. Bude to k oživení prodejů Samsungu stačit? Řekli bychom, že ne a to zvlášť pokud Samsung za tento model opravdu bude požadovat cenu okolo 17 500 korun, o níž se spekuluje.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama