Samsung potvrzuje vydání chytrého prstenu Galaxy Ring, známe výbavu
i Zdroj: Vygenerováno pomocí Bing AI
Novinka Samsung potvrzuje vydání chytrého prstenu Galaxy Ring, známe výbavu

Samsung potvrzuje vydání chytrého prstenu Galaxy Ring, známe výbavu

David Švrček

David Švrček

23. 2. 2024 10:02 3

Samsung potvrdil vydání svého chytrého prstenu Galaxy Ring v druhém čtvrtletí roku 2024,. Navíc přidává očekávanou výbavu a funkce, které zařízení nabídne.

Reklama

Korejský výrobce telefonů a chytré elektroniky, Samsung, potvrdil vydání svého chytrého prstenu Galaxy Ring, o kterém nám řekl již dříve, při představení telefonů Galaxy S24. Přinesli jsme vám informace, že k podobnému kroku se chystá i americký gigant, Apple. Ten však svůj chytrý prsten představí za podstatně delší dobu, než právě Samsung. Ten nyní potvrzuje, že nové zařízení uvede na trh již v červenci tohoto roku, spolu s novými generacemi telefonů Galaxy Z Fold a Z Flip.

Potvrzena je také výbava tohoto malého kousku elektroniky. Zařízení dokáže měřit, podobně jako chytré hodinky několik životních funkcí a tělesných hodnot, jako je tep, okysličení krve či EKG. K tomu nebude chybět ovládání jiných zařízení pomocí gest či NFC čip pro bezkontaktní platby. Tedy podobné funkce, které nabízí již zavedené produkty jako Oura Ring apod…

Galaxy Ring
i Zdroj: Samsung
Galaxy Ring

Podle zprávy je zařízení zatím ve fázi posledního prototypu a probíhá jeho intenzivní testování, které se blíží konečné, sériové výrobě. Zatím nevíme ani podrobnosti o jeho ceně. Bude však zajímavé, pokud více výrobců telefonů přejde k tomuto kroku a začne také vyrábět podobné prsteny. Možná stojíme u zrodu nového trendu nositelné elektroniky, který buď nahradí, nebo doplní chytré hodinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama