samsung-predstavil-druhou-generaci-tenkych-notebooku-series-9
Novinka Samsung představil druhou generaci tenkých notebooků Series 9

Samsung představil druhou generaci tenkých notebooků Series 9

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 2. 2012 11:30 2

Model s větším displejem neváží více než 1,59 kilogramu a není tlustší než 1,3 centimetru. V jeho útrobách navíc najdete výkonný procesor architektury Sandy bridge.

Reklama

Samsung zveřejnil informace o připravované druhé generaci kompaktních notebooků Series 9. Učinil tak v průběhu veletrhu spotřební elektroniky, který se v těchto dnech koná v Jižní Koreji.

Znovu by mělo jít o modely s úhlopříčkami 13,3 a 15 palců, jejichž tělo bude vyrobeno z jednoho kusu hliníku. Maximální tloušťka šasi by měla dosahovat pouze 12,9 milimetru (u první generace činila 14,7 mm).

Oba počítače mají obrazovky podsvícené pomocí LED s podporou technologie SuperBright Plus. Jas dosahuje nadprůměrné hodnoty 400 cd/m2 a rozlišení je 1600 × 900 pixelů.

Dále se dočkáme také podsvícené klávesnice. Kdo ji při noční práci jednou zkusí, nechce jinak. O výkon se postarají procesory s jádry mikroarchitektury Sandy Bridge. Výrazně vylepšených modelů s 22nm nástupci se dočkáme až v průběhu 2. čtvrtletí. V tomhle případě tedy jen o mírný facelift.

A představený byl nakonec i přenosný počítač s označení NP700G7C, který je zajímavý hlavně tím, že obsahuje čtyřjádrový 22nm procesor Intel Core i7-3610QM s nominálním taktem 2,3 GHz.

Samsung představil druhou generaci tenkých notebooků Series 9
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama