samsung-predstavuje-tri-nove-levne-smartphony
Novinka Samsung představuje tři nové levné smartphony

Samsung představuje tři nové levné smartphony

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 4. 2013 14:00 8

Samsung oznámil příchod tří nových smartphonů. Jedná se o telefony Galaxy Star, Galaxy Pocket Neo a model Galaxy Win. 

Reklama

Jednotlivé modely jsou určeny pro jiné segmenty trhu, kdy Galaxy Win je určen pro střední tržní segment, zatímco ostatní dva lze zařadit do třídy levných telefonů. A co vlastně jednotlivé modely nabídnou?

Galaxy Star bude mít 3“ displej s rozlišením 320x240 pixelů. Bude poháněn 1 GHz ARM procesorem a bude mít 512 MB RAM pamětí a 4 GB úložného prostoru, rozšířitelného pomocí SD karty až do kapacity 32 GB. Přestože smartphone lze považovat za levný telefon, měl by mít 2 MPx fotoaparát, Bluetooth 4.0, WiFi , FM rádio a 1200 mAh baterii. 

Samsung představuje tři nové levné smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy Pocket Neo je založen na stejném 3-palcovém displeji, ale v kombinaci s pomalejším 850 MHz procesorem. Kromě procesoru je jediným rozdílem oproti modelu Galaxy Star, podpora 3G/HDSPA. Galaxy Pocket Neo i Galaxy Star se začnou prodávat s OS Andorid 4.1 Jelly Bean s vlastním TouchWiz Samsung rozhraním. 

Galaxy Win by potom měl mít 4,7 palcový displej s rozlišením 800x480 pixelů. Smartphone je vybaven Snapdragon S4 quad-core procesorem taktovaným na 1,2 GHz. Telefon nabídne také integrovaný Adreno 203 grafický čip. Galaxy Win umožňuje instalaci dvou SIM karet. Fotit můžete pomocí 5 MPx na zadní straně nebo pomocí 0,3 MPx přední kamerky. Telefon bude mít také GPS přijímač a 2000 mAh baterii. Galaxy Win poběží na Android 4.1.2 Jelly Bean operačním systému.

Samsung představuje tři nové levné smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Přestože zatím není známo přesné datum vydání, smartphony by měly být k dispozici během několika týdnů. 

Zdroj: 1, 2

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama