samsung-v-cesku-spousti-prodej-skladaciho-smartphonu-galaxy-fold
Novinka Samsung v Česku spouští prodej skládacího smartphonu Galaxy Fold

Samsung v Česku spouští prodej skládacího smartphonu Galaxy Fold

Mirek Kočí

Mirek Kočí

Fanoušci nejnovějších technologií již nemusí na nic čekat. Od dnešního dne, pátku 13. prosince, si totiž mohou koupit první telefon s ohebným displejem na českém trhu – Samsung Galaxy Fold. Smartphone s ohebným displejem je k dispozici v černém a stříbrném barevném provedení s kapacitou interní paměti 512 GB. Unikátní kousek z oficiální české distribuce je ke koupi pouze na webových stránkách společnosti a ve vybraných značkových prodejnách. Doporučená cena modelu Galaxy Fold je 53 999 Kč.

Reklama

Za tuto cenu však zákazník získává nejenom samotný telefon, ale také bezdrátová sluchátka Galaxy Buds, ochranný kryt z odolných aramidových vláken nebo speciální pojištění náhodného poškození. Samozřejmostí je pak prémiový servis Moje Galaxy, který nabízí například speciální infolinku nebo zdarma vyzvednutí poškozeného telefonu u zákazníka a zapůjčení náhradního přístroje po dobu záruční opravy.

„Samsung Galaxy Fold není jen telefon s ohebným displejem. Je to to nejlepší, co Samsung dnes nabízí, a možností ohebného displeje využívá skutečně naplno. Koncept celého telefonu je navržen tak, aby z této zdánlivě designové hříčky těžilo celé zařízení se všemi svými funkcemi a možnostmi. To se povedlo a já jsem přesvědčený o tom, že Galaxy Fold si svoje zákazníky najde velmi rychle,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Kupující se v případě koupi Galaxy Fold distribuovaného v ČR společností Samsung Electronics Czech and Slovak nemusí bát náhodného mechanického poškození telefonu i náhodného poškození vnikem kapaliny, například prasknutí displeje. Samsung totiž k telefonu nabízí zdarma roční pojištění, v jehož rámci má zákazník nárok na jednu pojistnou událost se spoluúčastí pouze 3 399 Kč. Podmínkou je registrace zařízení na stránkách www.samsung.com/cz/support/galaxy-fold-premier-service nebo skrze infolinku 800 726 786 do 30 dnů od nákupu.

 Samsung v Česku spouští prodej skládacího smartphonu Galaxy Fold
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama