sapphire-oznamil-mini-pocitace-edge-vs
Novinka Sapphire oznámil mini počítače Edge VS

Sapphire oznámil mini počítače Edge VS

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 11. 2012 09:00

Nová řada spoléhá na procesory Trinity od AMD. Jedná se o další počítače velikosti routeru, které jsou vhodné jako náhrada kancelářského nebo multimediálního počítače.

Reklama

Dalším malým počítačem, který lze jednoduše schovat za monitor, je nová série Edge VS. Tyto počítače budou založeny na platformě AMD a využívat APU jednotek architektury Trinity. Budou tedy mít dostatečně výkonu pro přehrávání Full HD filmů, ale také nějaké to hraní her. Přesné parametry budou známé až s konkrétními modely, ale co se nebude měnit, je vzhled a výbava.

Sapphire oznámil mini počítače Edge VS
i Zdroj: PCTuning.cz
Sapphire oznámil mini počítače Edge VS
i Zdroj: PCTuning.cz

V balení najdeme propojovací kabel HDMI, redukci HDMI na DVI, napájecí adaptér a optický TOSLINK. Dále pak samotný počítač velikosti routeru a stojánek. Na levém boku počítače je poměrně nenápadné zapínací tlačítko. Vpředu pod krytkou nějaké USB porty a pod nimi čtečka karet.

Na zadní straně se pak usídlila další čtveřice USB portů, HDMI a mini-DisplayPort konektor, gigabitový Ethernet, zvukový vstup/výstup, TOSLINK a nakonec zdířka pro napájecí zdroj. Základní verze bude dodávána se 4GB operační pamětí, diskem a operačním systémem. Bezdrátové technologie pak tvoří WiFi a Bluetooth. Bude ale i barebone verze, kdy zde nic z předchozího nenajdete. Cena modelů není známá.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama