Schovejte své grafické karty, Crytek oznamuje Crysis 4
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Schovejte své grafické karty, Crytek oznamuje Crysis 4

Schovejte své grafické karty, Crytek oznamuje Crysis 4

David Jiránek

David Jiránek

27. 1. 2022 17:40

Sci-fi střílečka Crysis se vrátí. Herní studio Crytek oznámilo pokračování série, která díky CryEnginu ždíme z herních strojů poslední zbytky výkonu už 15 let.

Reklama

Nové Crysis 4 je oficiálně ve vývoji. Studio Crytek oznámilo, že je hra v úvodních fázích vývoje. Prozatím neznáme platformy, na jaké se titul podívá, časové zasazení děje ani datum vydání. K dispozici ovšem je krátký teaser, který bude pod palčivým rozborem nejednoho fanouška.

Série Crysis je známá nejen díky své hratelnosti, ale i náročnosti. Už od prvního dílu kolují na internetu vtipy “… but can it run Crysis?”, které poukazují na náročnost jednotlivých her. Crytek si z Crysis totiž udělal mimo jiné výstavní skříň svého herního enginu pojmenovaného jako CryEngine.

Aktuálně je CryEngine ve své páté iteraci a využívají ho hry jako Hunt: Showdown nebo The Climb 2 pro Oculus Quest. Předchozí CryEngine 4 rozhýbalo Kingdom Come: Deliverance. Všechny díly Crysis využívaly CryEngine 3.

Pokud Crysis 4 vyjde jen na PC a konzole nové generace, nejspíše opět půjde o velmi náročnou, leč nádherně vypadající hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama