sef-mobilni-divize-samsungu-se-omluvil-za-vybuchujici-galaxy-note-7
Novinka Šéf mobilní divize Samsungu se omluvil za vybuchující Galaxy Note 7

Šéf mobilní divize Samsungu se omluvil za vybuchující Galaxy Note 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 10. 2016 18:00 13

Kauza vybuchujících akumulátorů Galaxy Note 7 dosáhla v posledních dnech takových rozměrů, že byl jihokorejský výrobce definitivně nucen ukončit jeho výrobou. Firma odhaduje, že stažení telefonu z trhu ji přijde na minimálně 5,3 miliardy dolarů (130 miliard Kč). Z celé situace je frustrovaný i šéf mobilní divize Samsungu Dong-jin Koh. Všem zákazníkům se proto nyní za vzniklé problémy omluvil.

Reklama

„Za každou cenu najdeme přesnou příčinu problémů a budeme se snažit obnovit důvěru našich zákazníků, aby mohli bez jakýchkoliv obav používat naše produkty“ uvedl v tiskovém prohlášení Koh.

Samsung Galaxy Note 7 vstoupil na trh v srpnu. Kritici ho přijali dobře, ale po několika dnech od zahájení prodeje se začaly objevovat na sociálních sítích obrázky ohořelých přístrojů.

Začátkem září začala firma kvůli problémům s bateriemi stahovat z trhu 2,5 milionu kusů Note 7. Zákazníkům nabídl finanční kompenzaci či výměnu za opravenou verzi telefonu, jejíž baterie měly být bezpečné. V poslední době se však objevily zprávy o vznícení už vyměněných přístrojů, což Samsung přimělo k úplnému ukončení výroby a prodeje tohoto modelu.

Zdroj: PocketNow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama