sencor-rozsiril-svoji-radu-smartphonu-o-model-element-p500-white
Novinka Sencor rozšířil svoji řadu smartphonů o model Element P500 White

Sencor rozšířil svoji řadu smartphonů o model Element P500 White

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 11. 2013 09:00

Společnost Sencor rozšířila svoji nabídku chytrých telefonů o model označený jako Sencor Element P500, který se pochlubí především elegantním designem a Dragontrail ochranou displeje. 

Reklama

Nový chytrý telefon je vybaven čtyřjádrovým procesorem Snapdragon MSM 8225Q s frekvencí 1,2 GHz z dílny Qualcomm. O grafický výkon se postará, taktéž čtyřjádrový, grafický čip Adreno 203 od stejného výrobce. Uvnitř smartphone dále nalezneme 1 GB RAM pamětí a 4 GB interní paměti, kterou lze rozšířit pomocí micro SDHC karty. 

Sencor rozšířil svoji řadu smartphonů o model Element P500 White
i Zdroj: PCTuning.cz

Element P500 má 5 palcový IPS displej s rozlišením 720 × 1280 pixelů a na jeho zadní straně je umístěn 8 Mpx fotoaparát. Na čelní straně potom nalezneme 2 Mpx webovou kameru k provozování videohovorů. Displej je opatřen zmiňovaným krycím sklem Dragontrail Glass, které by mělo zabránit poškození displeje při hrubším zacházení. Předinstalovaný operační systém telefonu je Android 4.1 Jelly Bean.

Více informací o chytrých telefonech, tabletech a aplikacích pro ně naleznete na svetaplikaci.tyden.cz. 

Konektivita zařízení zahrnuje micro USB port ve verzi 2.0 a klasický 3,5 mm jack. Bezdrátové připojení zahrnuje Wi-Fi standardu 802.11 b/g/n, 3G HSDPA či Bluetooth 3.0 připojení. K dispozici je také GPS/AGPS modul. Do telefonu lze instalovat dvě SIM karty. K napájení komponent modelu P500 poslouží Li-ion baterie s kapacitou 3000 mAh.

Sencor rozšířil svoji řadu smartphonů o model Element P500 White
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena produktu byla stanovena na 5 990 Kč.

Zdroj: TZ Sencor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama