sennheiser-zahajil-prodej-mikrofonu-xs-lav-a-mke-400
Novinka Sennheiser zahájil prodej mikrofonů XS Lav a MKE 400

Sennheiser zahájil prodej mikrofonů XS Lav a MKE 400

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 5. 2021 09:00

Společnost Sennheiser začala prodávat mikrofony XS Lav a MKE 400. Ty ocení hlavně začínající tvůrci audiovizuálního obsahu. Klopový XS Lav představuje ideální řešení pro autory podcastů a vlogery, kteří svou tvorbu snímají s pomocí chytrého mobilního telefonu či PC. Puškový MKE 400 pak potěší svou všestranností a možnostmi nastavení.

Reklama

MKE 400 navzdory hmotnosti pouhých 93 gramů v sobě ukrývá odpruženou mikrofonní kapsli i low-pass filtr, s jehož pomocí lze potlačit ruchy vznikající ve větrném počasí. Kromě základního balení, ve kterém naleznou zákazníci mikrofon, transportní obal, kožešinovou větrnou ochranu a dva propojovací jack kabely, z nichž jeden nabízí balancovaný výstup, připravil výrobce i set pro vlogery. Ten obsahuje stativ Manfrotto, doplněný o klip pro mobilní telefon se sáňkami pro uchycení mikrofonu.

Sennheiser zahájil prodej mikrofonů XS Lav a MKE 400
i Zdroj: PCTuning.cz

Klopový mikrofon Sennheiser XS Lav poslouží pro záznam rozhovorů, reportáží i vlogů. Miniaturní rozměry a praktický sáček pro přenášení ho předurčují pro využití v terénu. Digitální připojení prostřednictvím USB-C zajistí napájení mikrofonu i plnou kompatibilitu se smartphony a moderními notebooky. Mikrofon stačí připojit pomocí dva metry dlouhého kabelu, který se snadno schová pod oblečení.

Sennheiser XS Lav získáte za 1 570 Kč, puškový MKE 400 za 5 280 Kč a kompletní set pro vlogery stojí 6 060 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama