seznamte-se-s-velkymi-zmenami-na-steamu
Novinka Seznamte se s velkými změnami na Steamu!

Seznamte se s velkými změnami na Steamu!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 9. 2014 15:00 4

Za posledních 9 měsíců se na Steamu objevilo přes 1300 nových her. Do té doby neslýchaná úroda volala po výrazných změnách, kterých jsme se dočkali v posledním updatu Steam klienta.

Reklama

Vedle nového vzhledu Steam klienta, v této službě konečně najdeme chytrou úvodní stránku, která nám bude doporučovat hry podle našich předchozích nákupů podobně, jako to dělá například služba Netflix nebo Amazon.

Seznamte se s velkými změnami na Steamu!
i Zdroj: PCTuning.cz

Kvůli problému se zahlcením Steamu novými hrami je pak do klienta implementována také funkce "Steam Curator", která pracuje zase jako služba Playboard. To znamená, že lidé či organizace si zde mohou zakládat své vlastní kanály, kde hráčům budou doporučovat zajímavé hry. Hráči si pak tyto kanály mohou přidávat do oblíbených, čímž se k vybraným doporučením okamžitě dostanou. Jak je zřejmé, tato služba funguje oběma směry - Steam Curatorem se tedy můžete stát, nebo se jím naopak inspirovat.

Poslední výraznější změnou klienta je potom změna kolonky "Nově vydané" na kolonku "Nejpopulárnější nově vydané", což znamená, že hráči v první řadě dostanou doporučeny ty tituly, které by neměly minout. Pokud pak budou chtít listovat všemi vydanými hrami, budou si nabídku muset sami manuálně přeponout kliknutím na kolonku "Všechny nově vydané", kterou najdou na samém konci úvodní stránky. 

Ačkoliv jsou všechny uvedené změny zatím ještě v plenkách, zatím to vypadá, že fungují docela dobře. Líbí se vám nový Steam?

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama