Shadow of The Tomb Raider nyní zdarma na Epicu a pěkná oddychovka k tomu
i Zdroj: Square Enix
Novinka Shadow of The Tomb Raider nyní zdarma na Epicu a pěkná oddychovka k tomu

Shadow of The Tomb Raider nyní zdarma na Epicu a pěkná oddychovka k tomu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

2. 9. 2022 16:50 1

Po pár obskurních titulech se Epic vrací k pořádným áčkovým titulům. A Tomb Raider známe všichni, takže hurá zpátky do kobek a loupit!

Reklama

Známá vykradačka hrobů a sen mnoha pařanů. Nohatá, prsatá, agilní, vynalézavá, doplňte cokoli a bude to pravda. Lara Croft už se prohání po našich monitorech od roku 1996 a kupodivu je stále žádaná (na takovou babku). Celkem (PC, konzole, mobily) vzniklo několik desítek her s tématikou Tomb Raider a to je docela slušný počet. Vyznat se v pořadí, časové ose a souvislostech je pro obyčejné hráče zhola nemožné. Zásadní zlom přišel v roce 2013, kdy byla série restartovaná a my jsme mohli poznat Laru ještě jako mladou vykopávku (to nedává smysl). Poté vyšly další dva díly a poslední Shadow of The Tomb Raider z roku 2018 nám Epic cpe pod nos a to ještě v definitivní edici. No neberte to!

K tomu ještě stojí za zmínku další hra zdarma, Submerged: Hidden Depths, což je relaxační a průzkumná adventura. Není zde žádná akce, nemůžete natáhnout bačkory, někam spadnout, prostě jen objevujete, řešíte hádanky a objevujete. A to v prostředí zatopeného, skoro až idylického světa. Zkrátka oddych po hutné akci v Shadow of The Tomb Raider. Obě hry můžete uzmout zadara až do 8.9.2022.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama