Shrek jako open world hra v Unreal Engine 5? Podívejte se na ukázku
i Zdroj: PCTuning s využitím Microsoft Designer AI
Novinka Shrek jako open world hra v Unreal Engine 5? Podívejte se na ukázku

Shrek jako open world hra v Unreal Engine 5? Podívejte se na ukázku

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

19. 2. 2024 16:10 1

Ne že by her s otevřeným světem bylo málo. Jenže v žádné se nevtělíme do hrubé zelené kůže nemotorného zlobra. Tak rozhoupejte fantazii a podívejte se, jak by to asi vypadalo.

Reklama

Představa hry na motivy „něčeho“ je v současné době celkem běžná disciplína. Lidé tvoří ukázku toho, co by sami rádi chtěli vidět nebo zahrát. A proč nezmlátit pár biřiců jako veselý zlobr Shrek? Při sledování videa níže jsem okamžitě nabyl dojmu, že je to vlastně namodovaný Skyrim. On totiž samozřejmě dávno existuje Shrek mod.

Při bližším zkoumání ale jasně vidíte, že grafika je pořádný kus dál, přece jen UE5 je mocný nástroj. A tak vidíme Shreka rázujícího lesem ke své chýši, vidíme kterak se promenáduje po městě a vidíme Shreka, jak dává nakládačku drábům. A do toho všeho se kření Oslík.

Pochopitelně hry s motivem Shreka existují, je to typická úspěšná značka, kterou je třeba vyždímat, dokud penězovod teče. Ale je zajímavé sledovat, jak by asi vypadal vysokorozpočtový titul pro nejnovější konzole a výkonné PC. Chtěli byste si něco takového zapařit?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama