silentiumpc-predstavila-novy-chladic-fera-3-rgb-he1224-s-rgb-podsvicenim
Novinka SilentiumPC představila nový chladič Fera 3 RGB HE1224 s RGB podsvícením

SilentiumPC představila nový chladič Fera 3 RGB HE1224 s RGB podsvícením

Martina Lipertová

Martina Lipertová

12. 9. 2018 18:00 4

Záleží vám na vzhledu vašeho PC, ale zároveň se nechcete zřeknout vysokého výkonu? Společnost SilentiumPC pro vás našla řešení. Jmenuje se Fera 3 RGB HE1224 a jedná se o chladič nabízející RGB podsvícení se světelnými efekty.

Reklama

Osvětlení prozáří ventilátor a horní kryt výraznými, ale stále diskrétními barvami. Světelné efekty se ovládají přiloženým ovladačem Nano RGB, který má několik předdefinovaných režimů. 

Prostřednictvím tlačítek rychlosti můžete světelné efekty zpomalit nebo úplně vypnout. Fera 3 RGB pracuje také s kompatibilními základními deskami schopnými pracovat s RGB nebo s řadičem Aurora Sync, který je dostupný ve skříních SilentiumPC Armis TG RGB.

SilentiumPC představila nový chladič Fera 3 RGB HE1224 s RGB podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

SilentiumPC Fera 3 RGB HE1224 má pouze 146 mm a 647 g, takže zabírá jen málo místa a je překvapivě lehký. Díky tomu jej můžete použít i v malých a úzkých skříních, aniž by zasahoval do jiných komponent, jako jsou moduly RAM. Nízká hmotnost navíc nevyvíjí nadměrný tlak na desku, což napomáhá k bezpečné přepravě již smontovaných PC. 

Platforma využívá asymetrický chladič a čtyři vysoce výkonné 4mm heatpipe s HE technologií, která zajišťuje přímý kontakt s procesorem, takže je teplo odváděné rychle a účinně. 

Fera 3 RGB využívá nově vyvinutý chladicí ventilátor Sigma HP RGB 120mm, který má gumové antivibrační vložky a tak je i při 1600 ot./min tichý a přitom účinný.

SilentiumPC představila nový chladič Fera 3 RGB HE1224 s RGB podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Výrobce dále uvádí, že osvědčený montážní mechanismu podporuje různé typy používaných patic a umožňuje bezpečný a intuitivní instalační proces, ať už jej budete montovat k procesorům od AMD či Intelu.

Ačkoliv SilentiumPC Fera 3 RGB HE1224 vypadá hodně luxusně, jeho cena je stále přijatelná. V českých obchodech se dá koupit za 999 korun s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama