silverstone-lc16m-plna-vybava-pro-htpc
Skříně, zdroje, chladiče Článek Silverstone LC16M: plná výbava pro HTPC

Silverstone LC16M: plná výbava pro HTPC

Bronislav Kujál

Bronislav Kujál

5. 2. 2007 00:59 37

Seznam kapitol

1. Silverstone LC16M 2. Popis a příslušenství 3. Vnitřní uspořádání, kabeláž a popis systému chlazení 4. Instalace 5. Zkušenosti a praxe 6. Závěr

V dnešním článku si podrobně popíšeme další skříň určenou pro HTPC. Znovu jsme vybírali z široké nabídky produktů společnosti Silverstone. Tentokrát se náš výběr soustředil na luxusnější model z vyšší cenové nabídky, který disponuje dálkovým ovladačem a VFD displejem s programem iMON.

Reklama
Silverstone LC16M: plná výbava pro HTPC
i Zdroj: PCTuning.cz

Dle mého názoru bude převážná většina zájemců o stavbu HTPC v první řadě vybírat skříň podle jejího vzhledu. I když se mnou nemusí všichni souhlasit, ne každý ke své drahé elektronice od renomovaných značek bude mít chuť postavit nějakou nevzhlednou skříň. Navíc, jak nejlépe zamaskovat, že skříň obsahuje PC, než multifunkčním displejem a vzhledem skříně připomínající design receiveru třeba od Yamahy. Tyto podmínky jistě splňuje v nabídce Silverstone delší dobu model LC16M.  

Balení

Počítačová skříň je balená v překvapivě kompaktní černé krabici. Jako je již dobrým zvykem, potisk krabice obsahuje jak informační foto skříně, tak i veškeré technické údaje. Potisk krabice prozrazuje mimo rozměrů a vzhledu i možnost výběru mezi dvěma barevnými provedeními.

LC16M si tedy můžete pořídit v stříbrné barvě a v černém provedení. Obě barevné varianty mají shodné vlastnosti a kromě rozdílného barevného provedení se ničím neliší. Skříň je vyrobená z klasického 0,8mm ocelového plechu a pouze čelo je provedené z hliníku. Pro upřesnění je v nabídce Silverstone ještě model s označením  LC16MR, který navíc nabízí čtečku karet. 

Silverstone LC16M: plná výbava pro HTPC
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotná skříň je pečlivě zabalená v igelitu a uložená v polystyrénu. Proto balení snese i mírně nešetrné zacházení při dopravě.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama