skype-pro-apple-iphone-s-podporou-videohovoru-na-dosah
Apple Novinka Skype pro Apple iPhone s podporou videohovorů na dosah?

Skype pro Apple iPhone s podporou videohovorů na dosah?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 12. 2010 16:30 6

Přání všech fanoušků budou zřejmě nakonec vyslyšena. Další platformy (Android, Symbian) se podpory dočkají nedlouho poté…

Reklama

Jen málokdo dnes nezná Skype, multiplatformní program, jež umožňuje provozovat internetovou telefonii a videohovory, posílání zpráv, jakožto i přenos souborů. Celosvětově známý magazín Engadget nedávno odhalil nápovědu s informací, jak skrze tento nástroj uskutečnit videohovor z telefonů iPhone 4. Pravděpodobně se tak majitelé jablečného komunikátoru již brzy dočkají verze, která konečně využije jeho přední kameru a zpřístupní službu, která dlouhá léta funguje na stolních počítačích.

Skype pro Apple iPhone s podporou videohovorů na dosah?
i Zdroj: PCTuning.cz

„To make video calls with your contacts, you will need an iPhone 4, iPhone 3GS, 3rd generation iPod touch, 4th generation iPod touch or an iPad. Your contacts will only be able to see you if your device has a camera. Make sure your device is running iOS 4.0 or above and that you are using Skype for iPhone 3.0 or above.

Je vysoce pravděpodobné, že tato funkcionalita přijde s následující aktualizací (pozn. oznámení na CES 2011?), podle dokumentu je totiž funkce přístupná verzí 3.0 a vyšší. Další platformy si pravděpodobně prozatím počkají (alespoň o nich zpráva neinformovala), i když se dá předpokládat, že to nebude čekání nekonečně dlouhé. Osobně jsem zvědavý, jak se k tomu v samotném Applu postaví, mají přeci vlastní FaceTime…V současné době nabízí možnost videohovorů pouze klient pro Nokii N900 běžící na systému MeeGo.

Nepřehlédněte:

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama