sluzba-xbox-live-pro-ceskou-republiku-jiz-10-listopadu
Novinka Služba Xbox Live pro Českou republiku již 10. listopadu

Služba Xbox Live pro Českou republiku již 10. listopadu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2010 15:00 3

Nejrozšířenější herní služby na světě se oficiálně dočkají i čeští hráči.

Reklama

Po letech úmorného čekání se majitelé nejpopulárnější konzole současnosti přeci jen dočkali. Přesně 10. listopadu bude spuštěna česká verze herní sítě Xbox Live, jejíž členská základna čítá do dnešního dne 25 milionů hráčů. Doposud byla tato služba „výsadou“ těch zdatnějších jedinců, kteří její absenci u nás řešili vytvořením fiktivního účtu v jedné z okolních zemí, kde je služba k dispozici a kupováním bodů přes eBay. Ti mohou zůstat v klidu, svůj stávající účet postačí jednoduše přesunout na lokální verzi herní služby.

Údaje o účtu, včetně jmenovky hráče (Gamertag), skóre hráče (Gamerscore), výsledků (Achievements), informací o době předplatného (Tenure) a seznamu přátel (Friends list), zůstanou zachovány“  uvádí oficiální stránky služby.

Služba Xbox Live pro Českou republiku již 10. listopadu
i Zdroj: PCTuning.cz

Doporučená cena zlatého ročního členství je stanovena na 1 599 korun, přičemž v rámci promo akce lze získat dva měsíce navíc zdarma. V rámci zlatého členství si můžete užít např. i videotelefonování skrze Kinect. Čtvrtletně vás služba vyjde na 599 korun. Oficiální Microsoft body stojí 349 Kč (800 bodů), respektive 799 Kč (2100 bodů).

Zdroj: XBox

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama