smartphone-oppo-find-7-nabidne-specifikace-jako-z-pohadky
Novinka Smartphone Oppo Find 7 nabídne specifikace jako z pohádky

Smartphone Oppo Find 7 nabídne specifikace jako z pohádky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 3. 2014 12:30

Značka Oppo představí špičkový smartphone Find 7, který se bude snažit uživatele získat nejen nekompromisní výbavou, která zastíní veškerou konkurenci, ale i příznivou cenou. Kromě specifikací unikly na internet i produktové fotografie nového zařízení.

Reklama

Oppo už nechce hrát žádné druhé housle. S novým modelem Find 7, který v mnohém předčí telefony od zavedených světových výrobců, má velké plány.

Smartphone dostane panel s úhlopříčkou 5,5 palce a vysokým rozlišením QHD (Quad HD, tedy 1 440 × 2560 pixelů). Novinku má pohánět procesor Qualcomm Snapdragon 805 se čtyřjádrovým 2,5GHz procesorem (jádra Krait), výkonnou grafickou jednotkou a 3 gigabajty operační paměti. Výkonu tak bude mít na rozdávání.

Velkým lákadlem Oppo Find 7 (i když v tomto konkrétním případě hlavně marketingovým) by mohl být primární fotoaparát s rozlišením 50 megapixelů. Některé zdroje však uvádějí, že bude mít nakonec skromnější rozlišení 13 megapixelů.

V telefonu poběží operační systém Android ve verzi 4.4 KitKat a přítomen by měl být i 4 000mAh (patrně nevyměnitelný) akumulátor. Na spodní straně čelní části telefonu je umístěna velká notifikační dioda, které upozorní na přijaté SMS, e-maily nebo zmeškané hovory.

Na produktové fotografie čínského supermobilu se můžete podívat díky serveru Red Dot.

Smartphone Oppo Find 7 nabídne specifikace jako z pohádky
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Liliputing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama