sonos-play-1-novy-bezdratovy-reproduktor-do-domacnosti
Novinka Sonos PLAY:1: Nový bezdrátový reproduktor do domácnosti

Sonos PLAY:1: Nový bezdrátový reproduktor do domácnosti

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

14. 10. 2013 17:00 1

Play:1 připojíte do domácí sítě buď přes WiFi nebo Ethernet. Pak už jen stačí vybrat zařízení, ze kterého si hudbu chcete pustit a reproduktor, který ji má reprodukovat.

Reklama

Přijít domu, telefon odhodit do peřinky bezdrátové nabíječky a přitom si z něj pustit relaxační hudbu, která bude hrát z velkých reproduktorů. Pěkná představa. Takovýto bezdrátový reproduktor představila firma Sonos pod názvem Play:1. Reproduktor se skrze WiFi nebo Ethernet připojí do vaší domácí sítě a pak už jen stačí přehrát hudbu z kteréhokoliv zařízení – Android, iOS, Mac nebo PC.

Jednotlivé reproduktory lze párovat nebo dělit. Z každého pak může hrát stejný nebo jiný zvuk. V mnohém se tak podobá nedávno představenému Samsung Shape.

Sonos PLAY:1: Nový bezdrátový reproduktor do domácnosti
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř reproduktoru jsou dva zesilovače typu class D, jeden 3,5” středový a jeden výškový reproduktor. Celkové rozměry jsou 161,45 × 119,7 × 119,7 mm a hmotnost 1,85 kilogramu. Víc čísel bohužel ve specifikacích nenajdeme. Z vrchu je pak jen pár tlačítek pro pozastavení nebo přepnutí skladby a regulaci hlasitosti.

Sonos Play:1 se prodává za cenu 199 Euro (6 000 Kč).

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama