sony-prichazi-se-svymi-tretimi-chytrymi-hodinkami-smartwatch-stoji-7-000-kc
Novinka Sony přichází se svými třetími chytrými hodinkami SmartWatch, stojí 7 000 Kč

Sony přichází se svými třetími chytrými hodinkami SmartWatch, stojí 7 000 Kč

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 10. 2014 13:00

Věděli jste, že Sony má své vlastní chytré hodinky fungující na platformě Android Wear? Mnozí z Vás možná ne, protože společnost Sony dlouho popírala spekulace o tom, že přijde s chytrými hodinkami s tímto OS. 

Reklama

Nyní se ukazuje, že Sony nakonec vyvinulo své první chytré hodinky, na nichž běží operační systém Android Wear. Jedná se již o třetí pokus, kdy Sony přichází s nositelným zařízením tohoto typu, proto byly nové hodinky pojmenovány jednoduše jako SmartWatch 3. K vidění byly dokonce již na veletrhu IFA 2014. 

Sony přichází se svými třetími chytrými hodinkami SmartWatch, stojí 7 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Hodinky se již nedrží stejného designu jako předchozí dvě generace Sony SmartWatch. Vzhled hodinek byl totiž výrazně zjednodušen. Stejně jako předchůdci nového modelu však SmartWatch 3 využívají 1,6palcový TFT displej využívající technologii Transflective LCD, která zajišťuje dobrou viditelnost i na slunci. Rozlišení displeje je 320 × 320 pixelů.  

Mezi vnitřní výbavou je k vidění čipset Snapdragon 400 s frekvencí 1,2 GHz společně s 512 MB operačních pamětí. Vnitřní úložiště má potom kapacitu 4 GB a je na něm nainstalovaný zmíněný operační systém Android Wear. Hodinky jsou také poměrně lehké s hmotností pouhých 38 gramů. O napájení se stará 420mAh baterie.  

Hodinky už jsou k vidění také v některých tuzemských obchodech za cenu pohybující se lehce pod částkou 7 000 Kč. K dostání by měla být dvě barevná provedení a to černé a zelené. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama