sony-xperia-z1s-kompatni-4-3-model-s-vykonnym-hardwarem
Novinka Sony Xperia Z1S – Kompatní 4,3" model s výkonným hardwarem

Sony Xperia Z1S – Kompatní 4,3" model s výkonným hardwarem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 10. 2013 10:00

Na sociální síti Twitter byl zveřejněn první obrázek připravovaného Sony s komerčním označením Xperia Z1S. O provoz smartphonu se postará čtyřjádrový procesor a vybaven bude také operačním systémem Android Jelly Bean. K vydání nového modelu má dojít ještě do konce letošního roku.

Reklama

Sony by mělo už za několik týdnů představit svůj další smartphone s androidem a nadstandardní výbavou. Půjde s největší pravděpodobností o zmenšeninu vrcholného modelu Xperia Z1, která se prodává zatím výhradně v Japonsku prostřednictvím operátora NTT DoCoMo, a to pod názvem Xperia Z1 f.

Na další trhy včetně toho evropského telefon zamíří pod alternativní označením. Smartphone nabídne HD displej s rozlišením s rozlišením 1280 × 720 obrazových bodů, který má úhlopříčku 4,3 palce.

Hlavní fotoaparát bude mít rozlišení 20,7 Mpx, přední fotoaparát potom 2 megapixely. Vestavěnou paměť 16 GB půjde zvětšit pomocí paměťových karet. Telefon by měl používat supervýkonný procesor Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2,2 GHz.

Další teorie předpokládá, že obrázek odhaluje T-Mobile variantu Xperie Z1 a nikoliv mezinárodní verzi zmenšené Xperia Z1 f.

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama