soud-dal-za-pravdu-applu-galaxy-tab-10-1-v-nemecku-nekoupite
Apple Novinka Soud dal za pravdu Applu. Galaxy Tab 10.1 v Německu nekoupíte

Soud dal za pravdu Applu. Galaxy Tab 10.1 v Německu nekoupíte

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 9. 2011 13:00 34

Apple dlouhodobě tvrdí, že Galaxy Tab je otrocká kopie iPadu. Soud v Düsseldorfu je stejného názoru a proto Galaxy Tab 10.1 v Německu nekoupíte.

Reklama

Německý soud před malým okamžikem učinil důležité rozhodnutí ve sledovaném sporu technologických společností Samsung a Apple. A znovu dal za pravdu žalující straně, když potvrdil platnost předběžného opatření. Galaxy Tab 10.1 u našich západních sousedů nekoupíte.

Spor odstartoval na počátku srpna. Apple tehdy získal předběžné opatření, které zakazovalo Samsungu prodej tabletu Galaxy Tab 10.1 na území Německa. Koncem minulého týdne potom u stejného soudu získal další předběžné opatření, tentokráte se vztahující na nejmenší Galaxy Tab. Vzhledem k dnešním událostem můžeme očekávat, že v tomto případě bude postupovat obdobně, tj., že zakáže prodej i nejmenší verze.

Kvůli nařízení musel tento tablet zmizet ze stánků na elektrotechnickém veletrhu IFA. Veškeré plochy určené k jeho propagaci musely být zakryty plachtou, výrobce později zařízení stáhnul i z německých webových stránek.

Soud dal za pravdu Applu. Galaxy Tab 10.1 v Německu nekoupíte
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Bloomberg

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama