specialni-edice-k-20-vyroci-vydani-playstationu-byla-odhalena
Novinka Speciální edice k 20. výročí vydání PlayStationu byla odhalena

Speciální edice k 20. výročí vydání PlayStationu byla odhalena

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 12. 2014 21:00 5

Tento rok je tomu už 20 let, co nás v obývácích baví herní konzole PlayStation (v Japonsku byla uvedena 3. 12. 1994). K této příležitosti si společnost Sony přichystala speciální edici své nové konzole PlayStation 4, kterou na svém blogu odhalila před několika hodinami.

Reklama

Speciální edice k 20. výročí vydání prvního PlayStationu obsahuje PlayStation 4 v PSX barvách, to znamená v retro šedivém provedení s barevným znakem „P“, jak je vidět na obrázku. Tato konzole je doplněna šedivým stojanem, šedivou kamerou a šedivým ovládáním s dotekovou plošinkou zdobenou vzorkem s PS znaky, což znamená křížky, kolečky, čtverečky a trojúhelníčky.

Speciální edice k 20. výročí vydání PlayStationu byla odhalena
i Zdroj: PCTuning.cz

Speciální šedý PlayStationu 4 byl vyroben ve velmi omezeném množství, konkrétně v nákladu 12 300 kusů. Každý z nich je přitom označen speciálním štítkem, který prozrazuje, o kolikátý kus v řadě jde.

Ačkoliv tato retro limitovaná edice určitě má něco do sebe, my z ní nejsme zrovna dvakrát nadšeni. PS4 v ní není zrovna elegantní. A co vy? Jak se vám tento šedý PlayStation 4 líbí?

Zdroj: PlayStation blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama