spekulace-nokia-tablet-s-windows-rt-by-mohl-mit-kryt-s-vestavenou-baterii
Novinka Spekulace: Nokia tablet s Windows RT by mohl mít kryt s vestavěnou baterií

Spekulace: Nokia tablet s Windows RT by mohl mít kryt s vestavěnou baterií

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

25. 12. 2012 17:00 5

Tablet od společnosti Nokia, který by konkuroval Microsoft Surface není nic potvrzeného, ale po internetech se množí zprávy, jaké by toto zařízení mělo parametry. Jednou ze spekulací na druhou je kryt s vestavěnou baterií.

Reklama

Kolují zvěsti, že se finská společnost chystá vydat vlastní tablet, na kterém by byl nainstalovaný operační systém Windows RT. Pokud by se skutečně takové zařízení dostalo do prodeje, mělo by mít také podle spekulací 10,1" úhlopříčku, USB porty a grafický výstup HDMI. Na rozdíl od tabletu Surface by měl mít Nokia tablet GSM modul.

Spekulace: Nokia tablet s Windows RT by mohl mít kryt s vestavěnou baterií
i Zdroj: PCTuning.cz

Potud to není nic, co by bylo nějak neobvyklého. Nokia tablet by ale měl mít kryt, který by zahalil celý tablet a fungoval by jako klávesnice, stojánek a také jako záložní baterie. Jakmile by byla hlavní baterie vybitá, převzal by napájení kryt, což (pokud se nemýlím) nemá žádné jiné dostupné zařízení.

To je rozhodně zajímavý nápad, jen mám obavy co takový kryt (ne nezbytný, ale díky stojánku a klávesnici užitečný) udělá s celkovou vahou tabletu. No uvidíme. A to již celkem brzy.

Nepřehlédněte:

Mobily Nexus od Googlu si o sobě ve Švédsku myslí, že jsou iPhony

Pokud jsou totiž tyto spekulace pravdivé, pak zbývá ještě jedna poslední, která praví, že by měla Nokia svůj tablet prezentovat v únoru na Mobile World Congress.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama