spolecnost-cougar-odhalila-podobu-sve-nove-membranove-herni-klavesnice-500k
Novinka Společnost Cougar odhalila podobu své nové membránové herní klávesnice 500K

Společnost Cougar odhalila podobu své nové membránové herní klávesnice 500K

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 12. 2014 12:00 4

Před nedávnem jsme Vám přinesli zprávu o nové mechanické klávesnici od značky Cougar označené jako 600K, která je zmenšenou verzí z původního vlajkového modelu tohoto výrobce 700K. Z modelu 700K vychází také nový produkt tohoto výrobce nazvaný 500K.

Reklama

Jednat by se mělo cenově dostupnější alternativu k modelu 700K, která je určená spíše méně náročným hráčům. Nevyužívá totiž mechanické spínače kláves, ale tradiční membránu. Nabídne ale stejnou řadu funkcí jako původní model 700K. Nechybí u ní tedy řada šesti G-kláves umístěných na jejím pravém okraji, které slouží pro spouštění maker.

Mezi další výbavou potom nalezneme kupříkladu také LED podsvícení kláves, anti-ghosting technologii N-Key rollover a řadu multimediálních kláves. Nechybí ani možnost vypnutí tlačítka Windows. Ke klávesnici je dodávána také předložka, která je odnímatelná. Rozložení kláves je celkem tradiční.  

Společnost Cougar odhalila podobu své nové membránové herní klávesnice 500K
i Zdroj: PCTuning.cz

Na rozdíl od modelu 600K klávesnice nepostrádá numerický blok. Pro někoho může být nevýhodou úžký Enter a absence klávesy zpětného lomítka, které nahrazuje dlouhý levý Shift. Pro nastavení klávesnice, maker a ukládání profilů slouží software COUGAR UIX. Tento software je kompatibilní se všemi herními produkty této značky. 

Klávesnice by se měla na trhu objevit během prvního čtvrtletí příštího roku. Její cena by se měla pohybovat přibližně okolo 75 dolarů (1 660 Kč). 

Zdroj: Tom's Hardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama