spravny-cas-pro-nakup-konzole-sony-snizi-cenu-ps3-i-v-evrope
Novinka Správný čas pro nákup konzole: Sony sníží cenu PS3 i v Evropě

Správný čas pro nákup konzole: Sony sníží cenu PS3 i v Evropě

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

17. 8. 2011 11:00 13

Sony mile překvapilo hned první den konání veletrhu Gamescom. Oznámena byla nižší cena konzole PS3 a překvapivě levná nová verze PSP.

Reklama

Herní veletrh Gamescom je v plném proudu a výrobci postupně přicházejí se svými novinkami a sem tam i nějakým důležitým oznámením. Sony v Kolíně nad Rýnem oznámilo snížení ceny konzole PlayStation 3 na 249 eur, cca 6 000 . To ve výsledku znamená slevu tisíc korun oproti předchozí doporučené ceně.

Správný čas pro nákup konzole: Sony sníží cenu PS3 i v Evropě
i Zdroj: PCTuning.cz

Velké překvapení si pak výrobce připravil v podobě extrémně levného PSP s cenou 99 eur, což by pro náš trh znamenalo příjemných 2500 Kč. Stát by se tak mělo velkým konkurentem chytrých telefonů, a to i díky levným hrám v cenách kolem 200 Kč. Na podzim se pak dočkáme novinky s názvem PS Vita, který je generačním nástupcem současného PSP.

Slev bychom se mohli dočkat během několika příštích dnů či týdnů, uvidíme jak v naší milované vlasti zareagují prodejci. Ostatní výrobci zatím žádné výrazné změny nezmínili, ale v průběhu veletrhu můžeme očekávat ledacos. O zajímavých novinkách vás budeme informovat.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama