SteelSeries představuje prémiová herní sluchátka Arctis Nova Pro
i Zdroj: SteelSeries
Novinka SteelSeries představuje prémiová herní sluchátka Arctis Nova Pro

SteelSeries představuje prémiová herní sluchátka Arctis Nova Pro

David Jiránek

David Jiránek

24. 5. 2022 17:00

Společnost SteelSeries představila nová sluchátka Arctis Nova Pro vytvořená po vzoru akustických místností. Nabídnou aktivní potlačení okolního hluku, druhou generaci mikrofonu ClearCast a DAC.

Reklama

Headset SteelSeries Arctis Nova Pro dostal nové 40mm Hi-Fi měniče, podporu 360° Spatial Audia a zejména aktualizovaný software Sonar Audio. Hráči by si tak na speciálním ekvalizéru měli snadno nastavit například hlasitější kroky nepřátel.

Sluchátka budou dodávaná spolu s GameDAC druhé generace. Tato externí zvuková karta se zesilovačem obdržela certifikaci Hi-Res Audio a vylepšuje zvuky ze hry až o 78 % čistším signálem. Zároveň snižuje úroveň šumu a zkreslení. GameDAC Gen 2 také funguje jako centrum pro nastavení zvuku počítače nebo konzole. Stanice disponuje OLED displejem a pamětí, tudíž si preference uživatelů zapamatuje.

Bezdrátová verze sluchátek umožňuje připojení pomocí 2,4 Ghz sítě a Bluetooth. Poslouchat lze i dvě zařízení zároveň. Novinkou je aktivní potlačení hluku využívající čtyři mikrofony.

O napájení Wireless modelu se stará vyměnitelná baterie. V balení naleznete hned dvě a sluchátka vydrží až 44 hodin přehrávání hudby. Pomocí rychlého nabíjení získáte během 15 minut 3 hodiny výdrže.

Nový mikrofon ClearCast 2 má bidirekcionální charakteristiku a využívá umělou inteligenci k filtrování okolních ruchů.

Co se konstrukce týče, SteelSeries pozměnilo design a nově využívá systém ComfortMAX. Headset by se tak měl přizpůsobit prakticky každému. Konstrukce je vyrobená z oceli s PVD pokrytím, tedy velmi tenkou vrstvou materiálu ve vakuu.

Kompatibilita je zajištěna s PC a Playstationem. K dispozici bude i verze pro Xbox. Bluetooth připojení bude značně univerzálnější v případě bezdrátové varianty. Ceny jsou následující.

  • Arctis Nova Pro 279,99 euro
  • Arctis Nova Pro (Xbox) 279,99 euro
  • Arctis Nova Pro Wireless 379,99 euro
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) 379,99 euro
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) 379,99 euro

Sluchátka SteelSeries Acrtis zakoupíte na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama