strategie-tropico-konecne-dorazila-na-android-vypada-skvele
Novinka Strategie Tropico konečně dorazila na Android. Vypadá skvěle!

Strategie Tropico konečně dorazila na Android. Vypadá skvěle!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2019 11:00

Majitelé chytrých telefonů s Androidem a fanoušci strategií v jedné osobě mají důvod k oslavám. Do Google Play totiž dorazila skvělá strategie Tropico od Feral Interactive, která je ve světě počítačových her dobře známá a řadí se mezi ty nejpovedenější hry patřící do tohoto žánru.

Reklama

Ve hře se v roli El Presidente ujmete vlády nad ostrovem Tropico během rané éry kolonizace a pak jej povedete stále kupředu napříč staletími změn. Budete čelit potřebám svého lidu a také opozičním vládám a frakcím, a tudíž položíte základy své dynastie. S přibývajícími lety ve funkci budete moct povyšovat členy své rozsáhlé rodiny na ostrově do mocných úřadů. Jak bude váš vliv a bohatství růst, budou však růst i hrozby vaší buržoazní ostrovní velmoci.

Tropico pro Android není levná záležitost. Vývojáři si za hru řeknou 360 korun, za tuto částku ovšem dostanete komplexní titul bez mikrotransakcí, který oproti verzi pro počítače není v ničem ochuzen.

Vzhledem k výpočetní náročnosti si Tropico zahrajete vesměs pouze na telefonech a tabletech s novějším hardwarem. Závěrem ještě dodejme, že instalace vyžaduje minimálně 2,5 GB volného prostoru a operační systém Android 8.0 Oreo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama