Studenti v Číně vymysleli bizarní zařízení pro dálkové líbání
i Zdroj: Taobao
Novinka Studenti v Číně vymysleli bizarní zařízení pro dálkové líbání

Studenti v Číně vymysleli bizarní zařízení pro dálkové líbání

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

1. 3. 2023 20:10 2

Máte vztah na dálku? Vidíte se jen občas a chcete sdílet blízkost druhého i přes odloučení? Tak tohle zařízení vám určitě nepomůže.

Reklama

Vztahy na dálku mají svá pozitiva. Jelikož se partneři nevidí tak často, nejdou si tak brzy na nervy a víc se těší na společné chvíle. Například. Odloučení však může méně odolné jedince stresovat a ponoukat chmury. Ale my nejsme vztahová poradna, ani to nebudeme rozebírat. Rozebereme však to, co vymysleli studenti čínského institutu „Vocational Institute of Mechatronic Technology“. Patrně je mezi nimi mnoho dálkařů a tak vyrobili vehement s umělými rty, které simulují tlak, pohyb a teplotu.

Funguje to tak, že zařízení se pomocí aplikace spáruje s telefonem a uživatel políbí umělé silikonové rty. Zařízení zaznamená údaje a pošle je na telefon na druhém konci. Aplikace je primárně určena jen pro jednoho příjemce a jednoho odesilatele, aby se dle slov autora podporovaly monogamní vztahy. Program má i funkci, že si můžete stáhnout „polibky“ od různých exotů a vyzkoušet je, pokud je tedy někdo takový obscénní nemrava . Autor se zmínil i o tom, že líbací stroj může pomoci i proti šíření chorob. Vskutku, olizovat silikon je zřejmě zdravější. Pár těchto bizarních hraček se dá sehnat za 81 dolarů. Někdo také mínil, že by líbací mašina měla mít i jazyk. A otázka je taky, k čemu všemu mohou oplzlí občané tento vynález použít. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama