studie-facebook-bude-letos-pouzivat-miliarda-lidi
Novinka Studie: Facebook bude letos používat miliarda lidí

Studie: Facebook bude letos používat miliarda lidí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 1. 2012 15:00 20

S odvážným tvrzením přišla firma iCrossing. Facebooku prý v dalším růstu pomohou především země jako Brazílie a Indie. Milníku jedné miliardy uživatelů má dosáhnout v srpnu.

Reklama

Facebook je bezesporu nejúspěšnější sociální služba. V současné době prý eviduje již přes 800 milionů aktivních členů. Na začátku července přitom evidovala 750 milionů uživatelů.

Staň se fanouškem PCTuningu na Facebooku

Do konce srpna roku 2012 by měla dosáhnout historického milníku jedné miliardy aktivních uživatelů. Je o tom přesvědčena analytická společnost iCrossing. O růst se podle ní postarají především rozsáhlé trhy jako jsou Indie a Brazílie, kde Facebook v posledním roce rychle rostl.

V Brazílii a Indii je momentálně registrováno 30 milionů uživatelů, respektive 36 milionů, tj. je pouze 17,5 % a 3 % populace. Zejména Indie nabízí dostatečný prostor pro růst. Ve Spojených státech amerických má profil 49 procent lidí a ve Velké Británii 46 procent.

V těchto zemích se počet nových uživatelů v posledním období výrazně zpomalil, což ale není žádné překvapení, protože profil na Facebooku zde má již prakticky každý.

Nepřehlédněte:

Studie: Facebook bude letos používat miliarda lidí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: iCrossing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama