Super dárek pro hráče, se kterým nesáhnete vedle
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Super dárek pro hráče, se kterým nesáhnete vedle

Super dárek pro hráče, se kterým nesáhnete vedle

Komerční sdělení
13. 12. 2023 18:50

Sháníte perfektní dárek pro hráče videoher? Pak už vás možná napadlo pořídit mu novou hru. Bojíte se ale, že ho vámi vybraná hra nezaujme? Nebo si nejste úplně jistí, co všechno už hrál, a nechcete věnovat nevhodný dárek? Pokud stále nevíte, co vašemu blízkému gamerovi darovat k Vánocům, máme pro vás tip.

Reklama

Herní kupony nabízejí široké spektrum produktů, které potěší úplně každého s kladným vztahem k videohrám. V sortimentu naleznete vouchery a kredity, které lze využít k nákupu her, herních doplňků, exkluzivních předplatných a k dobití elektronických peněženek, jako je například Steam peněženka. 

Můžete zde zakoupit produkty pro nejpopulárnější herní konzole, jako je třeba Xbox nebo Playstation, ale s Herními kupony potěšíte i konzervativnější počítačové hráče. Na webu totiž můžete zakoupit vouchery nejen na jednotlivé počítačové hry, ale i speciální kredity, s kterými můžete přímo ve hře platit a díky tomu si do ní pořídit exkluzivní obsah. Pokud znáte zarytého hráče World of Warcraft, pak jej určitě potěší například Blizzard kredit

Herní kupony vám také pomohou vytrhnout trn z paty, pokud sháníte vánoční dárek na poslední chvíli. Vybraný voucher vám totiž přijde do e-mailu okamžitě po připsání platby, takže můžete klidně nakupovat ještě na Štědrý den. Platit můžete nejen kartou, ale i mobilem nebo online převodem. Kód, který vám následně přijde, můžete kreativně přepsat na vánoční přání nebo jej jinak originálně kombinovat s dalším vánočním dárkem. 

Pokud toužíte po luxusněji vypadajícím dárku a nechcete se trápit se složitým tištěním, přepisováním či balením, Herní kupony nabízejí i fyzickou variantu svých produktů. Skvělé je, že vytištěný kupon se k vám také dostane velmi rychle. Převzít si jej můžete už od 2-3 dnů po zaplacení buď od České pošty, nebo ve vámi vybrané pobočce Zásilkovny. Pokud bydlíte v Praze a kupon si objednáte do tří hodin odpoledne, může vám jej v daný pracovní den rovnou přivézt kurýr Liftago. 

Jednou z velkých výhod herních kuponů je jejich flexibilita. Hráč si sám rozhodne, na co chce připsané peníze, kredity či body využít. Vám takto odpadá starost z nevhodně zvoleného dárku - naopak si můžete být jistí, že si obdarovaný opravdu pořídí to, co si nejvíc přeje.

Netrapte se s dlouhým a únavným vymýšlením perfektního dárku pro hráče. Projděte si všechny kupony na Herních kuponech a vyberte pro svého hráče ten nejlepší. Skvělé je, že nemůžete šlápnout vedle!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama