survival-hra-dayz-je-dostupna-take-pro-playstation-4
Novinka Survival hra DayZ je dostupná také pro PlayStation 4

Survival hra DayZ je dostupná také pro PlayStation 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 6. 2019 10:00

Po vydání plných verzí (DayZ 1.0) na PC a Xboxu a následných updatech se hry, která definovala žánr open-world survival her, dočkali i majitelé PlayStation 4. Čeká na ně rozsáhlý otevřený svět Černarusi, zaplněný nejenom infikovanými nepřáteli, ale hlavně dalšími živými hráči. Ti mohou být smrtelně nebezpeční nebo naopak velmi užiteční – to pokud s nimi utvoříte tým ve snaze o přežití.

Reklama

Díky rozlehlému světu, perzistentním serverům s mechanikou permanentní smrti a propracovaným herním mechanikám nabízí DayZ příležitost zažít neskriptovanou hratelnost a zábavu, která je při každém hraní zcela unikátní. Záleží jen na hráči, jestli se zapojí do napínavých přestřelek, pokusí se navázat přátelství s dalšími hráči na serveru, začne pomáhat nově příchozím přeživším nebo spojí své síly s kamarády a vytvoří tým, který jim pomůže ve snaze přežít v krásném, ale nebezpečném světě Černarusi.

Vedle hraného traileru vydala Bohemia Interactive nedávno i trailer tvořený in-game záběry s názvem „Tohle je DayZ“. Ten názorně představuje obecný koncept hry a hlavní herní mechaniky a prvky, kvůli kterým má hra na kontě několik milionů prodaných kusů na PC a Xbox One.

PS4 verze DayZ je už nyní dostupná v digitální podobě na PSN. V následujících měsících vyjde i ve fyzické podobě pro hráče, kteří dávají této formě distribuce přednost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama