t-mobile-nabidne-rychly-internet-jen-za-299-kc-mesicne
Internet Novinka T-Mobile nabídne rychlý internet jen za 299 Kč měsíčně

T-Mobile nabídne rychlý internet jen za 299 Kč měsíčně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 10. 2020 15:49

Internet za 299 korun po dobu šesti měsíců může vyzkoušet každý, kdo si do konce letošního roku u T-Mobile navýší nebo nově aktivuje svůj tarif pevného internetu. Nabídka se týká všech internetových tarifů prostřednictvím DSL linky, přes optický kabel a také služeb Pevný internet vzduchem a Pevný internet do zásuvky. Nejrychlejší připojení až 1000 Mbit/s představuje právě připojení prostřednictvím optiky, kde je také výhoda nejvýznamnější.

Reklama

Výhody internetového připojení v plné rychlosti mohou vyzkoušet také živnostníci a drobní podnikatelé nejen pro práci z domova, ale i ve svých provozovnách. Službu pevného internetu mohou zákazníci začlenit pod Magentu 1 nebo Magentu 1 Business a tím navýšit své slevy na ostatních službách. Na Pevném internetu se půl roku uplatňuje cena 299 Kč, poté se cena internetu určí podle základní ceny daného tarifu.

Aktuální nabídku pevného internetu přehledně znázorňuje následující tabulka:

T-Mobile nabídne rychlý internet jen za 299 Kč měsíčně
i Zdroj: PCTuning.cz

Na webových stránkách pro domácnosti a pro firmy se zákazníci po zadání svojí adresy jednoduše dozvědí, jaké technologie a rychlosti internetu mají ve své lokalitě dostupné.

Přímo na stránkách mohou prostřednictvím eShopu objednat DSL internet a internet do zásuvky, nebo na sebe zanechat kontakt pro objednání připojení optikou. Aktivaci nebo navýšení tarifu lze také vyřídit na kterékoliv prodejně nebo přes infolinku operátora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama