t-mobile-nabidne-v-lete-neomezeny-internet-v-mobilu
Novinka T-Mobile nabídne v létě neomezený internet v mobilu

T-Mobile nabídne v létě neomezený internet v mobilu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 6. 2019 12:00 3

T-Mobile opět přichází s nabídkou, která konkurenci přidělá vrásky. Nyní tento operátor oznámil, že svým zákazníkům v letních měsících nabídne neomezená data v mobilu. Nabídka platí do 31. srpna a lze ji aktivovat opakovaně.

Reklama

„Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” řekl Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku.

Letní balíček si zákazníci mohou aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Jeho platnost je 30denní, po jeho vypršení si stačí zapnout nový balíček na dalších 30 dní. Nabídka platí do 31. srpna do půlnoci, kdy se balíček sám vypne. V aplikaci má zákazník všechny informace po ruce, najde zde tlačítko pro aktivaci i datum platnosti balíčku.

T-Mobile nabídne v létě neomezený internet v mobilu
i Zdroj: PCTuning.cz

Nabídka platí pro všechny rezidentní zákazníky s hlasovým tarifem, kteří mají k dispozici určitý datový limit, tak i předplacenou hlasovou kartou Twist s aktivním datovým měsíčním nebo ročním balíčkem. Twist zákazníci si některý z měsíčních datových balíčků nebo roční balíček mohou aktivovat také jednoduše přímo v aplikaci. V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc. Nabídku mohou využít i firemní zákazníci, a to ti, kteří nepožívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka.

Více informací o neomezené nabídce dat na léto najdete od 20. června na adrese www.t-mobile.cz/neomezeneleto.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama