tag-heuer-google-a-intel-vyrobi-spolecne-chytre-hodinky-s-android-wear
Novinka TAG Heuer, Google a Intel vyrobí společně chytré hodinky s Android Wear

TAG Heuer, Google a Intel vyrobí společně chytré hodinky s Android Wear

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 3. 2015 16:30 1

Dohoda představuje novou éru spolupráce mezi švýcarskými hodináři a Silicon Valley, přičemž jde o jedinečnou kombinaci zkušeností a znalostí z výroby luxusních hodinek, softwaru a hardwaru.

Reklama

Spolupráce mezi TAG Heuer, Google a Intel byla oficiálně oznámena v rámci veletrhu Baselworld. Více informací k celému projektu zatím nemáme k dispozici. Níže přikládám alespoň vyjádření zástupců všech tří firem. Možná v nich někdo z vás objeví něco zajímavého:

„Švýcarské hodinky se na celém světě těší obrovské reputaci pro svou kvalitu. Ve spojení s kreativní technologií a globálním dosahem dvou společností jako Intel a Google, za použití platformy Android Wear a technologie Intel, můžeme dosáhnout v našem odvětví technologické revoluce. Jsem velmi hrdý, že mohu se společností TAG Heuer stát v čelních řadách,“ uvedl Guy Sémon, generální manažer TAG Heuer.

Technologický ředitel Android Wear David Singleton poznamenal: „Švýcarské hodinky souladem krásy a technologie inspirovaly generace umělců i konstruktérů – včetně nás v Google. Jsme proto rádi, že můžeme spolupracovat se společnostmi Intel a TAG Heuer a nabídnout trhu s luxusním zbožím jedinečnou kombinaci emoce a inovace. Společně můžeme za použití platformy Android Wear vymyslet lepší, krásné a ještě chytřejší hodinky.”

„Snažíme se nabízet uživatelský komfort, který lidem přinese větší užitek a hodnotu. Ve společnosti Intel věříme, že kolektivní přístup bude inspirovat nové inovace v nositelné elektronice. Spolupráce s TAG Heuer a Google nás posouvá blíže k realizaci vize nositelné technologie, a to prostřednictvím krásných hodinek, které celou kategorii pozdvihnou o úroveň výš,” podotkl Michael Bell.

TAG Heuer, Google a Intel vyrobí společně chytré hodinky s Android Wear
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama