tesco-pristi-tyden-odstartuje-prodej-sveho-noveho-tabletu-hudl-2
Novinka Tesco příští týden odstartuje prodej svého nového tabletu Hudl 2

Tesco příští týden odstartuje prodej svého nového tabletu Hudl 2

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 10. 2014 15:30 6

Britský obchodní řetězec Tesco dnes představil svůj v pořadí již druhý cenově dostupný tablet Hudl.

Reklama

Hudl 2 by se měl začít prodávat již 8. října za cenu 210 dolarů, což je necelých 4 600 Kč. Zakoupit si ho bude možné jak online, tak v samotných obchodech řetězce Tesco. Tablet bude k dostání v osmi různých barvách počínaje černou a konče třeba růžovou či tyrkysovou. Zda se objeví i v tuzemských marketech zatím jasné není. 

Tesco příští týden odstartuje prodej svého nového tabletu Hudl 2
i Zdroj: PCTuning.cz

 

A co za svoje peníze od Tesca dostaneme? Hudl 2 má 8,3palcový displej s rozlišením Full HD. Na rozdíl od prvního Huld bude druhá iterace využívat  quad-core čipset Bay-Trail od Intel společně se 2 GB operačních pamětí. Podle slov výrobce by měl být druhý Hudl díky tomu až třikrát výkonnější než jeho menší starší sourozenec. 

Mezi další výbavou nalezneme také 16GB vnitřní úložiště, které lze rozšířit pomocí microSD karty. Na čele tabletu je k vidění 1,2megapixelový a na zádech 5Mpx fotoaparát. Tablet by se měl pochlubit také stereo reproduktory s technologií Dolby a jeho výdrž na jedno nabití by měla dosahovat až osmi hodin.  

Jako operační systém bude využit Android ve verzi 4.4 KitKat. Dočkáme se tedy tradiční softwarové výbavy od Google včetně možnosti stahování aplikací z Google Play. Jako bonus přidává Tesco také možnost streamování filmů a televizních pořadů z vlastního mediálního portálu Blinkbox. Zdarma by mělo být do tabletu možné stáhnout také řadu knih a hudebních skladeb.

Zdroj: DigitalTrends

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama