The Elder Scrolls Online zdarma na Epicu – to kdybyste měli dost času, asi tak deset, možná dvacet let
i Zdroj: Bethesda
Novinka The Elder Scrolls Online zdarma na Epicu – to kdybyste měli dost času, asi tak deset, možná dvacet let

The Elder Scrolls Online zdarma na Epicu – to kdybyste měli dost času, asi tak deset, možná dvacet let

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

20. 7. 2023 20:25 8

Masivní multiplayer pro tisíce hráčů a pro tisíce propařených hodin a ještě zdarma. Hráli jste některou hru ze série Elder Scrolls? No tak na co čekáte?

Reklama

Tak třeba já osobně čekám na hyperprostorové cestování a průzkum vesmíru, ale to zřejmě s novinkou nesouvisí. Ta radostnější zpráva je, že Epic Store nabízí zdarma The Elder Scrolls® Online a vy tak můžete strávit zbytek života prozkoumáváním kontinentu Tamriel, plněním úkolů, rozmlouváním s dalšími hráči a nekonečnými bitvami s monstry. Ačkoli hra vyšla už v roce 2014, stále se těší obrovití hráčské základně a tudíž se netřeba obávat, že hra bude prázdná.

Naopak, autoři neustále vydávají updaty, DLC a původní hru rozšiřují všemi směry. Jestli jste hráli třeba Skyrim nebo Oblivion, budete tu jako doma. Důležité je, že neplatíte žádné měsíční poplatky, ale můžete, chcete-li. Tím získáte nějaký ten bonus navíc jako rychlejší vývoj vašeho hadráka, přístup do všech DLC a tak podobně. Já sám jsem nikdy kouzlu MMORPG nepropadl a kdo ví jestli o něco nepřicházím. Takový Skyrim jsem prolezl skrz na skrz, čili možná že by mě i online varianta chytla. Nakonec je to zadarmo, tak proč to nezkusit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama