The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition a k tomu Thief zdarma na Epicu
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Novinka The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition a k tomu Thief zdarma na Epicu

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition a k tomu Thief zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

4. 4. 2024 17:30 4

Teď se Epic opravdu vytáhl. Akční vesmírné RPG a promakaný simulátor zloděje? To je zábavy na stovky hodin, tak než nás usmaží léto, máme co dělat.

Reklama

Na Outer Worlds z roku 2019 jsem se chystal už dávno. Ovšem čekal jsem na nějakou tu výprodejovou slevu a loni pak zase přišla Spacer’s edice, která posbírala i datadisky a vylepšila původní hru. Jenže tato edice byla zprvu prolezlá chybami a měla velké problémy s výkonem. Takže zase čekat. A nyní, po roce, mi Epic servíruje pod nos toto vesmírné RPG zdarma. Navíc se zdá už opravené a vyladěné, tudíž se stanu vesmírným dobrodruhem, budu putovat po planetách, střílet příšery, plnit úkoly a žvanit s domorodci. Hurá!

Video níže je o tom, kterak se spravil problémový výkon, ačkoli Spacer's edice je o dost náročnější, než originál.

Druhou skvělou pařbou je Thief z roku 2014. Pochopitelně jde o novodobé zpracování původní hry (a pokračování) z 1999. Thief je nádherná ukázka 3D stealth akce, kde plížení je sice jedna z možností, ale v podstatě i nutnost. A tak se budete skrývat ve stínech, běhat po střechách jako kočka, vylamovat okna domů a kradmými pohyby zbavovat občany jejich majetku. A občas si budete dost lámat hlavu, jak se dostat k cíli. Obě hry vám poskytnou desítky a stovky hodin zábavy, takže tady není o čem diskutovat, prostě berte a hrajte. 

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition a k tomu Thief zdarma na Epicu
i Zdroj: PCTuning.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama