thermaltake-armor-revo-gene-thermaltake-deja-vu
Novinka Thermaltake ARMOR REVO GENE - Thermaltake déjà vu

Thermaltake ARMOR REVO GENE - Thermaltake déjà vu

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

1. 9. 2012 18:00 2

Světoznámý výrobce počítačových skříní nešel pro inspiraci pro jeho nejnovější produkt daleko. Vzal již stávající Thermaltake ARMOR REVO a zmenšil ho na rozměry mid-toweru.

Reklama

Díky tomu už při prvním pohledu tak nějak víte, co od skříně očekávat. Největší změnou oproti full-toweru ARMOR GENE je samozřejmě menší velikost. Gene má výrobcem udávané rozměry 510 x 252 x 550 mm, přičemž váží 7,8 kg.

Thermaltake ARMOR REVO GENE - Thermaltake déjà vu
i Zdroj: PCTuning.cz

Na předním panelu nalezneme kromě ikonického doku na pevné disky také konektory pro USB 2.0 / USB 3.0 a nechybí ani audio jacky. Uvnitř je prostor pro desku o maximální velikosti ATX, pět 3,5" disků a čtyři 5,25" pozice.

Kromě toho můžete spoléhat na beznástrojovou montáž, dostatečný prostor u bočnice pro vedení kabelů mimo dráhu průtoku vzduchu a na pomoc tří dodávaných větráků. Dva z nich mají velikost 20 cm ( vpředu a nahoře) a jeden 12 cm (vzadu).

Thermaltake ARMOR REVO GENE - Thermaltake déjà vu
i Zdroj: PCTuning.cz

Ačkoliv se jedná pouze o mid-tower, vejde se do ARMOR REVO GENE grafická karta o maximální délce 315 mm. CPU hladič je limitovaný výškou 175 mm. Thermaltake připravil ARMOR REVO GENE ve dvou barvách - černé a bílé. 

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama