thermaltake-frio-extreme-chladic-ktery-uchladi-250-w
Novinka Thermaltake Frio Extreme. Chladič, který uchladí 250 W

Thermaltake Frio Extreme. Chladič, který uchladí 250 W

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 6. 2011 07:00 2

Pokukovat po něm budou hlavně majitelé nejvýkonnějších procesorů. Dokáže nést dva větráky o průměru 140 mm a má šest pořádných heat-pipe.

Reklama

Novinek je na Computexu hodně. Výrobci si s sebou přivezli nespočet dosud nepředstavených přenosných počítačů, pamětí, grafik, pevných disků, SSD, skříní a také vzduchových chladičů na procesor.

Svůj stánek zde má i Thermaltake, který prezentuje model Frio Extreme. Ten vychází z předchůdce Frio OCK (OverClocker Kings), chladiče, o kterém jsme vás informovali v únoru a jež je určen pro nejvýkonnější a nejvýše taktované procesory.

Frio Extreme má podobné ambice, ne-li vyšší. Kompatibilní je se základními deskami s paticí Intel LGA 775, 1155, 1156 a 1366 a AMD AM2, AM2+ a AM3 a AM3+. A kromě toho dokáže odvést až 250 wattů odpadního tepla.

Při pohledu na obrázek je vidět, že má věžový design a mohutný pasiv se dvěma oddělenými skupinami žeber, který je protnut šesti heat-pipe trubičkami s průměrem 6 mm.

Dvojice větráků o průměru 140 mm se otáčí 1200 až 1800 za minutu. V balení najdete také třetí ventilátor, říká výrobce a zprávu uzavírá.

Thermaltake Frio Extreme. Chladič, který uchladí 250 W
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: banglamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama