thermaltake-predstavi-na-veletrhu-computex-2014-limitovanou-edici-pc-skrine-level-10-titanium
Novinka Thermaltake představí na veletrhu Computex 2014 limitovanou edici PC skříně Level 10 Titanium

Thermaltake představí na veletrhu Computex 2014 limitovanou edici PC skříně Level 10 Titanium

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 5. 2014 12:00 4

Společnost Thermaltake chystá na veletrhu Computex 2014 představit speciální edici modulární počítačové skříně Level 10 v provedení Titanium. 

Reklama

Celkem bude těchto skříní k dostání pouze 500 kusů a objednávky na ně začnou být přijímány v červenci. Na trh by pak tato limitovaná edice měla dorazit v září. Tato netradiční modulární skříň byla navržena ve spolupráci s designéry BMW Group Designworks USA. K vidění bude na stánku Thermaltake v rámci zmíněného veletrhu Computex 2014, který začíná již 3. června. 

Po stříbrné a černé edici bude skříň nově k dostání v edici Titanium, měla by tedy být vyrobena z titanu. Tento vzácný materiál zaručuje vysokou odolnost při nízké hmotnosti skříně. Jak jsem již zmínil, skříň klade důraz především na modularitu a snadnou vyměnitelnost komponent

Thermaltake představí na veletrhu Computex 2014 limitovanou edici PC skříně Level 10 Titanium
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň má k tomuto účelu na svém boku jakési boxy, do nichž lze umístit jednotlivé komponenty a ty pak připojit k pravému propojovacímu panelu. Level 10 umožňuje instalovat základní desky až do formátu ATX, grafické karty o délce až 310 mm, PSU s délkou 210 mm a chladič procesoru s maximální výškou 150 mm. Dále je skříň vybavena 6 tzv. EasySwap pozicemi pro pevné či SSD disky a trojicí pozic pro optické mechaniky. Zajímavostí je také asymetrické uspořádání sedmi robustních pasivních chladičů, které jsou polohovány vertikálně. 

Na spojovacím panelu je v průčelí umístěno také několik I/O prvků, mezi které patří čtveřice portů USB 3.0, jeden port eSATA a dvojice audio konektorů. Cena limitované edice této netradiční počítačové skříně bude pravděpodobně odhalena až na veletrhu Computex. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama