TIP: Levná ergonomická myš Kite One od CZC překvapuje hodnocením 94 %!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka TIP: Levná ergonomická myš Kite One od CZC překvapuje hodnocením 94 %!

TIP: Levná ergonomická myš Kite One od CZC překvapuje hodnocením 94 %!

Komerční sdělení
6. 12. 2023 13:23 6

Bolest zápěstí trápí řadu lidí, a proto řada z nich stejně časem přejde na ergonomickou myš. CZC.Office Kite One potěší fér cenou i vysokým hodnocením samotných uživatelů.

Reklama

Pracujete každý den na počítači a chcete ulevit svému bolavému zápěstí? Nebo si vybíráte ergonomickou myš preventivně? Dobrá zpráva je, že solidní „vertikální“ myši se dají pořídit už za pár stovek korun, rozhodně se nejedná o nijak zásadní investici. I když samozřejmě existují i natuněné profi ergonomické myší s řadou funkcí, za které si dost připlatíte.

Ovšem Kite One z dílny CZC (značka CZC.Office) je určena spíš začátečníkům a méně náročným uživatelům. Na CZC.cz teď pořídíte v akci klasickou pravorukou myš Kite One za 449 Kč a levorukou myš Kite One dokonce jen za 299 Kč! Až na jediný rozdíl jsou zcela totožné – levoruká má vyšší citlivost 4000 DPI, pravoruká „jen“ 2400 DPI.

Myš boduje v recenzích – pyšní se hodnocením 87 a 94 %

Zákazníkům neunikl výborný poměr cena/výkon, a proto se tato myš řadí už od svého uvedení na trh k nejprodávanějším ve své kategorii. Co se týče recenzí, vede si rovněž nadstandardně dobře. Pravoruká varianta se pyšní průběžným hodnocením spokojenosti 87 % a levoruká dokonce 94 %. Co o myši napsali v recenzích na CZC.cz skuteční zákazníci?

„Vyzkoušel jsem asi 10 vertikálních myší, většinou ty nejlevnější, ale i jiné za cca 2500 Kč. U všech mi vadila velká nepřesnost. (...) Kite One je ze všech, které jsem měl, suverénně nejpřesnější.“

„Bál jsem se dle recenzí, že bude úplně prťavá, ale robustností je úplně akorát, padne nádherně do ruky. (...) Kupovaná pro ženu na Office a max spokojenost.

„Tichá, stačí jemné doteky. (...) Po půl dni používání jsem si lehce zvykla a už nechci jinou. :-)“

TIP: Levná ergonomická myš Kite One od CZC překvapuje hodnocením 94 %!
i Zdroj: PCTuning.cz

Připojení přes Bluetooth nebo USB přijímač 2,4 GHz

CZC.Office Kite One disponuje dvojím způsobem připojení a záleží jen na vás, který budete chtít využít. Prvním je Bluetooth 4.0, což znamená, že myš připojíte jako jakékoliv jiné bezdrátové zařízení napřímo k notebooku/počítači. Druhý způsob počítá s připojením rádiového přijímače 2,4 GHz do USB konektoru. Z těchto dvou možností je potřeba si vybrat a nastavit přepínač na spodní straně myši do správné polohy.

Ačkoliv má myš zdířku na USB-C, nedá se k počítači připojit kabelem. Kabelové připojení slouží pouze k nabíjení integrovaného akumulátoru o kapacitě 1000 mAh. Na jedno nabití myš vydrží cca 1 měsíc každodenní 8hodinové práce. Nabíjecí kabel je dlouhý 1,8 metru.

Zařízení je plně kompatibilní s OS Windows XP/7/8/10/11 a Mac, ale díky systému připojení plug&play taky s Android a Linux.

TIP: Levná ergonomická myš Kite One od CZC překvapuje hodnocením 94 %!
i Zdroj: PCTuning.cz

Příjemný náklon 60° a velmi tichá tlačítka

Hlavní tlačítka, respektive pozice zápěstí svírá s podložkou úhel přibližně 60°, čímž výrazně ulevujete zápěstí – nedochází k takovému namáhání zápěstních kůstek ani loketní a vřetenní kosti jako u běžných myší. Ergonomický úchop „na výšku“ rovněž přispívá k prevenci proti zánětu karpálního tunelu a dalším zdravotním komplikacím.

Všechna tlačítka jsou díky optickým snímačům velmi tichá, ať už se jedná o hlavní pravé a levé, kolečko nebo postranní tlačítka vpřed/vzad. Myš je určena pro kancelářskou práci, takže nemá žádná programovatelná tlačítka, hráči a nároční uživatelé by stejně sáhli po mnohem pokročilejších a dražších modelech.

Uživatel má při používání myši na výběr z několika citlivostí – 800, 1600, 2400, a u levoruké varianty dokonce 4000 DPI.

TIP: Levná ergonomická myš Kite One od CZC překvapuje hodnocením 94 %!
i Zdroj: PCTuning.cz

RGB podsvícení lze nastavit nebo vypnout

Z hlediska designu může Kite One zaujmout svou „vertikální konstrukcí“, ale jinak se rozhodně nejedná o extravagantní zařízení. Myš je vyrobena z kvalitních černých plastů a na hřbetu se nachází decentní světlé logo CZC. Díky matnému finiši se nemusíte bát otisků prstů.

Z boční strany se nachází panel RGB podsvětlení, který dotváří příjemnou atmosféru při práci. Podsvícení lze měnit nebo úplně vypnout současným podržením obou bočních tlačítek a středního tlačítka.

Celkově se jedná o kvalitní ergonomickou myš, což dokládají už zmíněné pozitivní recenze od skutečných zákazníků CZC. Připomínáme, že díky probíhající akci můžete mít CZC.Office Kite One v klasické pravoruké variantě za 449 Kč (původně 699 Kč) a v levoruké variantě jen za 299 Kč (původně 399 Kč).

Přejeme vám příjemnou práci bez bolavého zápěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama