Tohle už je trochu přehnané – Razer ukázal zlatou myš Viper Signature Mini
i Zdroj: @minliangtan
Novinka Tohle už je trochu přehnané – Razer ukázal zlatou myš Viper Signature Mini

Tohle už je trochu přehnané – Razer ukázal zlatou myš Viper Signature Mini

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

1. 9. 2023 15:15 4

Běžný uživatel asi nemá potřebu vlastnit zlatou myš. Většině ku spokojenosti slouží běžné plastové (pogumované, možná vycpané, někde s hliníkem) myši a fungují.

Reklama

Zlatá myš. Inu proč ne? Zbohatlíci bez vkusu mají ze zlata kde co, od příborů až po záchodová prkénka a vodu se zlatými vločkami. Je to k ničemu, je to zbytečné, drahé, ale jde to. Tak k tomu zřejmě přistoupili v Razeru, když se CEO Min-Liang Tan pochlubil s myší Viper Signature Mini z 24karátového zlata. Aby tomu dodal punc exkluzivity, zmínil, že neuvádí cenu, protože je absurdní a myš sama je unikátní. Mluvčí ostatně prohlásil, že posunuli design na hranice toho, co je možné a mít stále funkční produkt.

Na otázku, zda je celá myš skutečně ze zlata nebo jen pozlacená, Razer neodpověděl. Nicméně zřejmě jde o někomu určený speciální dar nebo něco takového, protože na fotkách je část rozmazaná a možná jde právě o věnování. Takže si zlatou myš na stůl asi nedáme. Ne že by nás to mělo nějak trápit, i když jde o plně funkční vehement. Ale pokud je cena podle firmy šílená, asi bychom i tak peníze utratili za poněkud rozumnější periferie. A možná by zbylo i na slušné auto. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama