toshiba-uvadi-do-prodeje-prvni-konfigurace-notebooku-tecra-z50-e
Novinka Toshiba uvádí do prodeje první konfigurace notebooku Tecra Z50-E

Toshiba uvádí do prodeje první konfigurace notebooku Tecra Z50-E

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 8. 2018 17:00 1

Toshiba uvedla na český trh první konfigurace nejnovější modelové řady profesionálních notebooků Tecra Z50-E s matným antireflexním IPS Full HD displejem o úhlopříčce 15,6 palce. Počítače pohání procesory 8. generace Intel Core i5 a Core i7, nechybí rychlý SSD, až 8 GB operační paměti (DDR4) či 64bitový operační systém Winows 10 Pro.

Reklama

Konektivita přístrojů Tecra Z50-E zahrnuje jeden port USB 3.1 a tři USB 3.0, dále RGB, HDMI, RJ-45 a čtečku paměťových karet SD. Z další výbavy vyčnívá čtečka otisků prstů usnadňující bezpečnou autentizaci uživatele a vlastní Toshiba BIOS. Firemním nárokům odpovídá tříletá záruční doba s možností on-site servisu u zákazníka a bonus v podobě Záruky spolehlivosti Toshiba (Reliability Guarrantie), která zajišťuje, že pokud během prvního roku od zakoupení vypoví notebook službu vinou výrobní vady, získá zákazník kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět.

Zapomenout nesmíme zmínit ani to, že notebooky mají kvalitní podsvícenou klávesnici, výdrž na baterie po dobu až 8,5 hodiny a bytelné šasi kombinující hliník a tvrzený plast, jehož odolnost byla ověřena nezávislými testy v německém zkušebním ústavu TÜV Rheinland.

Na našem trhu jsou k dispozici první dvě konfigurace nového notebooku. První z nich, Tecra Z50-E-104, je k dostání za doporučenou koncovou cenu 29 900 Kč. Pohání ji procesor Intel Core i5 a pro data je k dispozici SSD s kapacitou 256 GB. Druhý model nese označení Tecra Z50-E-105, jeho srdcem je procesor Intel Core i7 a obsahuje 512GB solid-state disk. Jeho cena je stanovena na 35 000 Kč. Uvedené ceny zahrnují tříletou on-site záruku a Záruku spolehlivosti Toshiba.

Toshiba uvádí do prodeje první konfigurace notebooku Tecra Z50-E
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama