toshiba-zahajuje-prodej-cenove-dostupneho-notebooku-s-procesorem-bay-trail-m
Novinka Toshiba zahajuje prodej cenově dostupného notebooku s procesorem Bay Trail-M

Toshiba zahajuje prodej cenově dostupného notebooku s procesorem Bay Trail-M

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

Pokud se chystáte koupit nový notebook, ale nechcete za něj utratit hotové jmění, možná je právě pro vás určen nový notebook od Toshiba, který zaujme solidní cenou, 15,6palcovým displejem a procesorem Intel Bay Trail-M.

Reklama

Notebook má označení Satellite C55-A5014 a je vybaven zmíněným 15,6palcovým displejem s LED podsvícením, který nabídne rozlišení 1366 × 768 pixelů. Založen je na procesoru Intel Celeron N2820 z rodiny Bay Trail-M s frekvencí 2,39 GHz. O grafický výkon notebooku se samozřejmě stará integrovaný grafický čip Intel HD Graphics. 

Toshiba zahajuje prodej cenově dostupného notebooku s procesorem Bay Trail-M
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další specifikace nového přírůstku do řady Satellite patří 4GB RAM paměť a 500GB pevný disk. Nechybí ani webkamera, čtečka paměťových karet různých formátů a v nespolední řadě také DVD Super Multi mechanika. Kromě toho se na notebooku dočkáme také předinstalovaného operačního systému Windows 8.1.  

Specifikace vzhledem k ceně notebooku, která by se měla pohybovat okolo 279,99 dolarů (5 750 Kč), nezní vůbec špatně. Nyní můžeme jen doufat, že se notebook začne co nejdříve distribuovat i k nám.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama