Toustovač vypadající jako Xbox S pro hladové pařany
i Zdroj: walmart
Novinka Toustovač vypadající jako Xbox S pro hladové pařany

Toustovač vypadající jako Xbox S pro hladové pařany

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

4. 1. 2024 20:20

Máte Xbox S, jste fanoušci Microsoftu a u hraní chcete baštit i tousty s logem Xbox? Pak musíte mít tenhle toustovač. Těžko říct, jestli vám ovšem zvedne skill.

Reklama

Ždímat zavedené a oblíbené produkty je trendem dnešní doby. Je-li nějaká značka úspěšná, musíte z ní prostě vytřískat co nejvíc. Xbox tak existuje v několika verzích, Xbox gamepadů jsou tucty, trika, mikiny, hrnečky, batohy, fusekle, to je klasika. To najdete u každého úspěšného výrobku. Ale toustovač, který vám na tousty vypálí logo? No kdo by to nechtěl? Ačkoli někomu je třeba úplně fuk, má-li na toustu vysmahnuté logo Xboxu, prsa své oblíbené pornoherečky nebo Mléčnou dráhu. Takovým jde jen o to, aby se toust dobře opekl, byl lehce křupavý a hlavně chutný.

Toustovač vypadající jako Xbox S pro hladové pařany
i Zdroj: walmart

Microsoft tak do Walmartu přišel s toustovačem v podobě Xbox S, aby žádná huba nezůstala ochuzená. Využívá jednoslotový mechanismus, tradičně několik funkcí pro kvalitní opečení a hlavně na každý toust vypraží firemní logo. Bohužel ne v zelené barvě, takže za to palec dolů. A cena? Čtyřicet babek, cca 900 kocourkovských, ale není jasné, jestli bude tento Xbox toustovač k dostání i ve vaší místní Jednotě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama